Meant To Be

ntah nape aku susah btul nak lelapkan mata…asek terbuka jerq mata ni..dah hampir kul 3.30am..masih tak leh nak tido padahal petang tadi xde la aku tido pun…ish2…
pehtu ape nak wat..nak msg/call mmber..konfem la diaorg dah ZzzZzz..laen la klu diaorg tu kaki clubbing ke…mebi skrg x tido2 lagi…erk..diaorg nih budak baik + inesen sbnrnya…hehe..hmm..tp aku msg dgn Zman sbb dia mn ade kat sini..konpem la dia x tido..hui3…’no reply’….yooo ooo..busannye…takde sape lagi aku leh kaco..kang time camnihh tepon org laen..mau kene pelempeng…haha…sian kan kat aku..dah la esok nak gi nikah..ops!bukan aku yg nikah..mmber aku daa…:P..alahai mata aku sure sembab…x cun ar..(ceh…macam la sblum nih aku cun)..ade juga org perasan cam haku neh…x seswai btul…apepun aku mmg x sabar nak tggu esk..adeq aku balik..yehaa!betapa aku merinduinya…bleh la manja2…eventho adeq aku tu laki…aku tetap ske nak muah2..haha..ape korang kesah kan…aku punya mulut..ske ati la nak muahs2 gitu…huu….

aku nak tidooooo……camner ni…..waa…x leh tido lak…
ade aku kesah?:X

Tags:

Pernah tak bila anda lakukan sesuatu..kendian 10 taun slps itu…bile terpikir balik apa yg telah dilakukan anda berasa menyesal dan kalau boleh anda nak putar balik masa..TETAPI…ada doraemon ke kat dunia ni…klu ade gadget yg boleh wat aku kembali ke zmn silam…sila jual pada aku dengan kadar segera…

of corse la aku nak ubah segalanya…nak betulkan ape yg harus aku btulkan…masa tu aku x pernah terpk langsung ape yg aku wat akan membawa kesan smpai skrg….aku dah lost ms form 4 lagik dengan takde cita2…takde vision…apsal tah aku x leh matured at dat time…eii..klu aku tahu..dah lama aku amik bidang yg sesuai ngn jiwa aku…ish2…itu satu la..

blum termasuk lagik yg berkaitan dgn kehidupan sbnr…kalau boleh undur masa aku nak elakkan diri berjumpa dengan org2 yg menyakitkan mata, telinga and hati…yor lah…sape ske nak jadi org yg x besh..kadang2 tu..terasa eiiyu…nape aku bertindak cam tu…cam org hilang akal….and x berbaloi langsung…memalukan jerq….nak aku ceta…haha..baek x yah la…sbb nnti aku pening..n leh loya pulak tekak aku….muahaha…

apepun bende dah berlalu…kene terima hakikat…yg dah terjadi and x leh nak diubah lagik…tetapi kita mampu belajar dari kesilapan…walau sebodos mn pun…sejahat mana pun…se kijam mana pun…kita mampu mengubah menjadi yang terbaik..bukan sahaja untuk diri kita malahan utk keluarga and masyarakat…

bagi yg telah terluka and hati dilukai…sedarilah setiap yg terjadi itu ade hikmahnye…terima dengan hati yg tennag and bertindak dengan rasional bukan menggunakan kepala lutut..heheh….

KITA MAMPU MENGUBANHNYA!caiyook…

baru lpas tgk fb seseorg….jelesnye…muda2 lagik dah jln2 negara org….ntah bile aku berpeluang lihat negara luar…ntah la…susah sket nak gi..kekangan dr segi kewangan…

owh..aku jua travel ape…nih haa dah smpai kat kapit, sarawak….daerah yg plg luas kat negeri sarawak..smpadan dengan kalimantan lak tu..b4 nih aku x tau pun kapit nih wujud kat malaysia…fail btul la geografi aku neh….huhu…ceta sket psl kapit nih…masa tgk map tu..terkujat aku jap…xde jalan darat beb….ape nih?wujud lagik tmpat yg xde kemudahan jln raya…dlm hati aku, argh..mampos dah aku…aku x biasa la…sbb aku hidup dgn infrastruktur yg complete…err..wlpun perlis tu xde gsc..tp still leh aku drive persona..secara logiknye kan..bleh ke aku gi kapit dengan membawa persona atas air..haha…x logik!….so aku tinggalkan segala kemudahn..kesenangan..personaku..dengan berat hati..aku melangkah jua ke kapit….nagis?konfem laa…nak balik pun ade…padan muka aku…sape suruh sgt nak masuk dlm bidang nih…

aku berada dlm hutan………akhirnya…………..argh..sapa sangka……….

Bruce Banner is on the run from the United States Army and General “Thunderbolt” Ross, trying to avoid capture long enough to cure the condition that turns him into the Hulk.[3] Meanwhile, a soldier named Emil Blonskyrepeats the accident that gave Banner his powers, but as he is unableto change back to human form, he blames Banner and seeks his revenge.

comment:

three stars

kitaorg tgh wat SBE kat sekolah nih..so skrg tgh lepak2 kat library…x tau nak wat pe…mr anuar sdg conteng2 kat buku dia tu..ntah mende yg dia tulis…mida plak tgh dok menghadap laptop…kak shidah pun sm…ida bc paper metro…and yana plak tgh bergayut dgn bf dia…:P

Tags:

April..bzy bangat..!

bahang pilihan raya telah kembali reda….kejutan!5 negeri di bwah pimpinan Pak Lah jatuh ke tgn pembangkang (BA)
marahkan nyamuk..kelambu abes dibakar…blom lagik tgk di Perlis…perebutan kerusi MB turut menjadi tumpuan..raja tak perkenan shahidan memegang tampuk pemerintahan buat ke penggal yg ke bape ntah..haha..apapun..kerusi MB mlik Dr Isa…tahniah!!mudahan tiada kronisme dan dgn shahidan n adeqnya itu yg kaki betina..bleh berambus cepat dr pentadbiran perlis…

argh..x nak ckp psl plihraya la..meluat…!aku skrg pun dah terkena bahang kawan2 yg makin lama beransur hilang…erm..ilang disbbkan dah kawen..:P..tgk fenster jerq.married..married….eh..nape plak aku sibuk org nak kawen nih..?jeles ke…erm..TAK! nak saket hati watpe..dah mmg dinyatakan..’setiap yg hidup di muka bumi ini..telah dijadikan berpsg-pasangan’..act.aku x kesah la korang nak kawen ke..nak hape ke..tp plzz…jgn slalu tnya soklan n statement yg aku rs annoying…
klu ye pun korang sibuk2 nak jg tepi kain aku..bleh..tp dgn mendoakan aku..yaiks!ape aku merepek nih…huhu….