Meant To Be

New Haircut!!

Posted on: November 20, 2006

Last week..aku gi potong rambut…sbb x tahan dah tgk rambut panjang..rimas..n i wanted a new style also..but..wen my mum saw my new hair.dia ckp x seswai la..muka semakin pendek laa..ahaha..wat eva laa..tp aku rs fresh..cam newbie lak.4 me..short hair ..wat aku konfiden..n all my prob dah hilang..(cam la der prob la plak..ahaha)

10 Responses to "New Haircut!!"

hehe. new hair style. cun! sbb aku ske jer rambut separas tu… \(^0^)/

ekeceli aku nak kasi pendek lagik..tp amoi tuh x paham2 bhs kot..huhu..

kalo pendek lagi pastu kasi kerinting sket lagi lawa.. tapi blue memang lawa pon..

haha..chika nih pandai amik ati org eyh..
nak curly camner chika..tunjuk la sket..ahaks..

aku pun potong rmbut gaks blue. pendek cam yuna final fantasy tu.hehe. tu pun sbb rmbut yg aku cam kusam. tak bermaya. so aku potong sbb aku nak jg balik leklok. sblm nih xde masa. hehe. so kalo ko ader tips2 bg rambut lawa (sbb aku tgk rambut ko..WoW!) so ko letak la kat sini. (lps potong smlm aku sapu santan n then bilas ngan air asam jawa) hehe. tradisional beb! keskeskes

ala..nak potong gak cam yuna..huhu..aper kate ko tunjuk pic nko kat aku..
leh la aku tgk rambut nko camner..ahaha..
(rambut aku dlm gmbar mmg ok..tp klu realiti..wekk😦 teruk maa)

tips nko tuh gunakan santan..dah ok dah..(aku pun tgh dok wat ney..rambut gugur beb..hampir botak dah..wahaha..)
lagik satu ko leh gune daun bunga raya..sure rambut nko lembut..

daun bunga raya? hurmm..penah dengar gaks. good idea. tp…kat maner la aku nak p cari daun tu. nak rompak kat umah org ke eyh? lol

ala..kat tepi jalan pun bnyk kan org tnam..nko kutip jer laa..wat muka slamber..
ekeke..
lg 1 tips aku dgr daun lidah boya pun ok gak..

p/s:tanam sendiri laaa…wahahaa…

Mane gambar nyer? ni mesti blue dah edit buang ni kasi aku tak nampak.. cess

hoho..bukan buang laa..aku simpan jer..ehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: