Meant To Be

Da Truth Story – Mentera/Mantra

Posted on: November 27, 2006

arinih aku x mo ceta psl beauty..(kite ceta sumthg new lak..)..aritu ntah camner aku terjumpa 1 site nih..smuanye psl mentera laa…hehe…bile aku bc n review diaorg punya spell tuh..mmg cam btul jer menjadiknye..hehe…so aku igt nak try test 1 mentera nih..apa ek mentera tu..sinduka ke hape..mentera tu bertujuan nak bagik org yg kite hembus2 tuh mimpi kite…

mula tu mmg cuak jugak laa cz mentera tuh cam seru jin..last ayat dia wanatul JIN..haa..kan cam panggil jin jerq..ekeke.. aku x nak wart sbnrnya tp ader la sorang mamat tuh cabar aku plus aku nak prove kat dia bhw kat dunia nih..mmg mende2 camnih sbnrnya wujud n menjadik..lagipon dia dah mengOFFERkan dri nak jadik bhn eksperimen..(hehe..cam ceta alien jer yek)..so aku pk..Y NOT..??nak test jer kan..wahahaha…ok2..jom kite tgk result mentera tu..

day1
mentera nih kene hafal sbnrnya tp aku malas nak mengingat mende2 camnih..aku tgk kertas jer laa..haha..aku bc time nak tido..cam ngn hampes jerq mentera tu..cz aku x leh tido after aku bc mende tuh..tah pape…tensen maa…

day 2
sma cam smlm..x leh tido gak..dah ler tuh x menjadik pun…newy aku sbnrnya takut gak..mn la tau kan..kot2 satgi jin mn2 suka suki nak tido sblah aku..x pasal2 aku kawen ngn jin..wakaka…

day3
mlm nih..aku mimpi si mamat tu..tp probnye..aku mimpi 1 famili dia..wakaka..hampes btul ler..tp si mamat tuh x lak mimpi aku…wargh wargh wargh…nmpak sgt aku asek pk mamat tu..yer la..dah syarat mentera tuh kene imagine muka org yg nak kite hembus2 tuh..mau x nye..termimpi dia..argh…tah pape lagik…

day4
nih la mlm last aku bc mentera tu..nak tau sbb per..NAK TAU TAKKKKKK???!!!!..ehehe..saje jerq wat gempaq…wakaakak…so mlm nih aku fokus laa..pastu masa hamper2 nak tdo tu..tetiba jerq..aku ternmpak muka cam SETAN (cam la aku pernah nmpak setan..bukan I setan taw..)..ader tanduk..bertaring..btul2 kat depan muka aku..ahaha…terus aku bukak mate..ngucap panjang2…ahah..cam hampes kan…aku alih posisi tido..and aku pun cont tido..hihi…:P..seb baek xder juon pegang kaki aku..klu x..mau jerq aku terajang juon tu…(haha..cam berani jerq..tah2..aku pengsan tergolek2..)

x smepat seminggu..aku dah give up…ehhh..bukan give up…tp x nak wat jerq..letih arr camnih..karang mende laen lak jadik..aku rs kan..mentera tuh x jadik..cz aku slah sebut..xpun aku maen2..hahaha…klu korang nak try bc mentera tuh buleh la mintak kat aku..tp jgn arap la aku nak bagik korang test..wahahaha…i want to keep it to myslef..bukan kedekut..tp xnak laa satgi jadik hape2 kat korang, sape susah..aku jugak ler..yg menurunkan ilmu x bape gune sgt tu..hehe..JGN MARA EK..:P

9 Responses to "Da Truth Story – Mentera/Mantra"

perghh…dasyat sehh. brani gaks ko main2 camni. kang dia nak ikut ko setiap masa mampus! ngeri la ceta ko…huhu…

ngeri ke..ahaha..ader la jugak..tp aku nih kan suke wat eksperimen..besh jugak ler..ahaha..tp yg x tahan tu..x menjadik la pulak..kang mamat tuh bc blog aku..mau gelak dia..hahaha..

aku ske gaks wat2 eksperimen nih. tp kalo bab2 jin nih..mmg aku surrender. hehe. yg lan xpe. eheh.

wahaha..jgn ler takut…(cess..aku pun takut gak..)..jin tuh makhluk Tuhan gak..ahaha..:P

uiikks… len kali akak jangan percaya/buat bende2 macam ni lagi tau.. nanti lain plak jadinyer.. yer lah skarang nih macam2 boleh terjadi bagi akak blue yg perempuan dan cantik nih…šŸ˜›

Alaa.. nape give-up dah. Cuba la hari ke-5.. kali ni sure menjadik nyer..
try la.. kes kes kes. you can do it!

menjadik mendenye..ari ke empat nmpak muka hantu..ari kelima..aku bajet jin tuh tido sblah aku..ahaha..

Hari ke-5.. muka hantu tu akan berubah jadi muka org yg ko bayangkan tu..
pastu mlm tu jugak la ko akan mimpi dia beromen dgn ko.. pastu org tu pun akan mimpi dia beromen dgn ko.
So apa lagi.. sambung sambung.. dah ada improvement tu >:) >:)

cesss….nih pun aku dah cuak giler..nak suruh aku smbung lagik..pergh..mati la aku kene ngadap muka hantu tu..
nko la cuba lak..kot2 menjadik mulut nko tuh..wakakaka..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: