Meant To Be

Dah Kawen BLom???

Posted on: November 27, 2006

suami isteri ke..??
dah kawen ke..??

nih klip kantoi yg kene tgkap ngn JAIS..wahaha..so guyz be careful arr..karang klu tertgkap kene upload kat youtube lak..malu siots…kat mn la taman tuh yek..??shah alam ke..

p/s:shikin dlm klip tu bukan aku taw..:P

another klip..

kantoi ms tgh commolot..

imagine la klu korang berada kat tempat budak2 nih..ish2.. silap2 parents korang pun tertgk gak klip tuh..haa..x ke haru blue..ahaks..tp dak2 tuh rs malu ke bangga yek..???

13 Responses to "Dah Kawen BLom???"

uiks.. bestnyer exspeasialy yg kedua tu… :D~

aih chikamix..besh la pulak la yek..ekeke..
budak2 kechik x leh wat tau..ahaha

hahaha…
apa la bebudak nih, kat situ pun jadi keje..
Hem xtau la…aku pun ade kisah gak..penah kena tangkap basah gak..tapi aku dok tergelak je sampai pakcik yg tangkap kitaorg tu bengang…ye la aku kena tangkap ngan HUSBAND aku…HUSBAND aku ckp yang nanti kita g kedai fotostat la, aku tanya watpe..ni nk fotostat surat nikah nk bagi sorang satu….apapun g kawin la dlu ok adik adik…

wahaha..seb baek angel dah kawen yek…besh x kawen..??wakaka

Cian aku tengok kat kapel dlm video yg ke-2 tu..
mesti diorg ingat tu saat2 romantik.. last2.. ahaks..
dah la dua-dua muke inesen jerk..

bg menjawab soalan blue april tu: aku rasa diorg tak bangga pun ler.. mesti la malu sbb kene upload kat youtube.. tengok la memasing jenis inesen jerk. lain la kalo mmg nampak cam org jenis tak kesah punye orang.

huhu..alaa..muka jerq inesen tp rsnye diaorg jenis x kesah pun..btul x..

Ye ker.. aku rasa diorg jenis kisah gak.. kalo jenis tak kisah ni.. takde la muke2 cam inesen2 camtuh.. tgk muke pun npk amaturish + malu2 lg tu. mcm baru2 je lg menggiatkan diri. tu pasal kat open air pun nak buat gak.. kalo ko nak tgk jenis yg tak kisah ni.. tuh haa yg org dok sebar2 video 3G tuh… haa tu baru btul jenis tak kisah.. huahuahua

aiseh blue…aku tak dpt nak view clip tu la plak. “this video is no longer available”. so tak dapek la den nak bg komen. kekeke.

ZeMMs —
ahaks…baguz la wat kat open air..cam mencabar gitew..baru terasa kehangatannye..ahaks

firina —
nko terlambat la firina..diaorg dah remove klip tu…takut jd cam rj sherina kot..wahaha…x psl2 kene tangkap..:P
eleh…nko kan inesen..x leh tgk la mende2 camnih walhal xder hape2 sgt pun..ekeke..

zaman keinesenan aku hampir berakhir la blue skang nih. aku inesen time study jer. takmo bg otak cam lembabs. skang mana aku guna dah perkataan inesen tu lagi dah. signature 100% innocent dah berkurun aku remove. muahaha.

owh..baguznyer..patut ler aku tgk ko slalu join dlm bod seksologi kat forum mas tu..
maklum ler..dah makin tua..kene la bc mende2 camnih..btul kan..:)

ahakss. kalo setakat rencana atau artikel aku tak kesah nak bc atau join. bukan makin tua la blue. but matangggggggggggggg. ehehe.😀

huhu..tuh la..aku bc artikel jerq…ehehe..matangggg katakan…:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: