Meant To Be

‘Friends’

Posted on: January 19, 2007

 

(aper motif aku letak pic nih..xde kene mengene pun..haha)

ntah kenape aku rs nak ckp psl mende alah nih…aku x nak sbnrnya..tp tah..hape2 jer laa..lagipun yg nih rs cam bnyk jerq modal nak bgtau…

pernah x korang rs cam dipergunakan..??i mean ms dia susah..dia baek jer ngn korang..n after dia dah dpt hape yg dia nak..terus dia wat cam x knal ngn korang…pastu leh eksyen lak…haha…heran aku..kenape ade org camnih yek..mula2 aku x persan tp sejak ade org msg aku.n bercerita psl budak nih..baru aku tau..rupanye2 dia mmg pandai mmpegunakan org demi kepentingan diri sendiri..haha…n aku adlh salah sorang yg terkena..muahaha..x kesah laa…dr aku saket kepala memikirkan dia..baek kitaorg wat hal masing2…IKUT SKE DIA LAA…haha

pastu ade lak..yg jenis kawan makn kawan…korang punya la caye kat dia..tp tibe2 dia lak yg x leh harap..erm..nih aku amik kes dr mmber aku sendiri…dia suruh rumet dia jadik org tgh..mn tau..rumet dia sendiri sapu mamat tu…haha…x psal2 la pulak…(aku nak bgtau lagik psl nih..tp baek aku x yah bgtau..karang jadik laen lak)

ader lak..dulu dia x bape terer sbt berbnding ngn korang..tp tah camner masuk u jerq..terus dia terer gile..dulu ms dia x tahu hape2 tu..korang la jadik tempat dia tnya..tmpat dia luahkan hati dia..then bile dah pandai dr korang terus jadik berlagak x hengat n siap leh perli tu..apa kes!

lebih baek kite hidup dlm dunia sendiri..sbb klu bersahabat pun..last2 diaorg akan wat perkara yg menyakitkan hati korang ataupun akan tgglkan korang sorang2..xpun hentam korang..kenape kan..bile kite baek ngn org tp diaorg leh lak wat sumthg yg tah ler…susah nak xplain kat sini…huhu… (itu klu dpt mmber x best laa)..klu dpt yg ok..sure best…ahaks…

p/s : rs letih sgt2…

11 Responses to "‘Friends’"

sbb zmn skang penuh dgn persaingan. so kdg2 diri jd individualistik scr tak sedar kot. ahakss.

takpe blue..ko wat je tak kesah mende2 camnih. bak lagu indon yg pemes zmn2 matriks dulu. “dunia belum berakhir..bila kau putuskan aku..masih byk teman2 ku di sini menemaniku. andai kau tahu..apa yg kurasakan…andai kau mahu mengerti…….oooohooooo” hahaha.πŸ˜€

Sebab manusia mudah lupa diri..
Cuba bagi sorg budak felda katakan duit berjuta & fame..
sure dia terus lupa diri & dah tak pandang blakang balik dah..
takde dah nak mkn kat kedai2 tepi jalan..mesti nak mkn tpt2 high class jer..
silap2 awek lama dia pun ditinggalkannyer… heh heh heh

firina —
bukan x sedar..tp saje wat x tahu….lagipon ramai dak yg x ske dia sbb ngn perangai dia tuh..dat y sumtimes aku tersebut nm dia..sure diaorg ckp..
“oo..budak tuh ke..yg ske..bla..bla…haha..”

ZeMMs —
cam tau jerq sape..MAWI ke..??haha….

sape la udak tu blue? ish3… hehe

huhu…klu ckp pun sure frina x knal laa..:-”πŸ˜›

oo..ye ke. errmm..blue..jgn beratkan otak ngan org2 yg tak perlu ko nak pk pun. buat dek n buat keje yg ko rasa best. as simple as that. pasal org2 camtu..biar la dorang ngan labu-labunya. tak berbaloi nak simpan lama2.πŸ˜‰

psst..mawi byk kasi beras kat mangsa banjir kat johor. bagus tul mawi nih. keskes.

hoho…itu ler…kene wat dek je la..
pstt..firna ske mawi ke..haha..

p/s:eiik…ko kat ne tu firina..cam slalu lak ko on9 yek…:-”

baru aku perasan entry nih emo btul..haha..maklumler bendera nak naik…muahaha

mawi? tak anti tp tak plak fanatik. ada pun ok..xde pun tak kesah. cenggitu la lebih kurang. eheh.

sbb matrik tgh cuti seminggu. semester break. weeii~πŸ˜€

oo..ye ke..tgh cuti la yek..huhu..best2…so bile nak balek sana lak..
jom gi uum..nak x..??hehe..

balik matrix sabtu nih. ahad dah start balik. hehe. x sabau nak jumpa bakal students praktikum yg aku take over nih. muahahaha. mggu lps tak masuk lg..just byk taklimat n meeting jer. haih!

uum? sounds interesting. leh masuk camtu jer ker? erm..lemme susun my schedule dulu n nnt kita plan memacam ya! (got lots of works to do..ketua unit torture kitorang new chem lecturers cari soalan tutorial 1000 soalan.) whutta…???

1000 Q..hurmm..giler hape..but dun wory..google is always by our side..haha…
psl UUM tuh..leh jerq masuk camtu…huhu..pastu kite gi pdg besar..SHOPPING!!!muahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: