Meant To Be

Mobik – Dun Play-play Arr!!

Posted on: January 22, 2007

mobik

2-3 ari yang lepas masa tgh surfing kat forum cari..i found some interesting thread..salah satunye ‘Hantar SMS FREE kat handset‘…tgk tajuk pun dah rs cam besh jerq..so terus jer bc thread tu…hehe..rupanye ade 1 site yg offer free sms..ops..unlimited sms yer for FREE lak tu..haha…terus jerq aku berkobar2 register al maklum ler…mende free sape yg x nak kan..
summary sket psl Mobik
-unlimited free sms
-web based services
-simple and easy to use
-no sender name
nak detail kat sini arr – Mobik – Send Unlimited SMS Without Any Cost

masa tuh laju jerq tgn anto msg kat org..haha..then baru terigt yg receiver x leh detect sape yg anto if kite x letak nama..haha..hurmm..tp yg peliknye si aina tu leh lak tau aku yg bg msg kat dia…huhu..ntah camner tiba2 jerq aku terpk 1 idea yg evil..MUAHAHAHaaa..(cam setan tgh gelak..)..y not aku bg msg yg cam tah pape (scandal, secret admire..etc..etc) since diaorg pun x tahu sape aku kan….n here 3 lucky person dat i chose from my contact numbers…

1st victims is Nixk..2nd ZeMMs..and the last person is XXX(u know who u are..hehe)…
kenape dioarg?cz diaorg slalu online..haha..:))

mobik

aku tggu jerq kot2 slh sorang dr mereka tu..nak tnya aku ke x..(YM ke..PM ke..)but none of them is asking me about mobik..so aku biarkan jer laa..igt 2-3 ari nnti i will reveal da truth…n suddenly jer…ade response dr slh sorang mereka2 itu..n im quite surprised to c my msg in ZeMMs’s site..haha..the entry was so hot!

What if your husband/wife cheats on you?

i guess he shuld change it to WHAT IF YOUR FRIENDS CHEAT ON YOU?..haha…act not my intention pun nak make them like a fool..im not cheating yaa(opss!cam tipu tp sbnrnya bukan..huhu..)i only want to know how pepal will react if they kno sumthg yg berunsurkan scandal or taboo..haha…and i think i got the answers..u can read here – elaneman..
hehe…*funny*

my last words – dun ever2 play with the mobik arr..it might harm u somehow..haha…

err..to my buddies(3 of them)..im sory k..(yer la sgt..hehe..)..luv u all..

muah!!!MUAH!!..

8 Responses to "Mobik – Dun Play-play Arr!!"

hehe..btul2..ms ngn papet..ahaks..knal x sape yg 3rd person tu..??;-“

sah la ko mmg dah takde keje sangat ekk.. pi makan eskerim lah!

huhu..tiap2 ari aku makan eskerim laa…lex la ZeMMs..hehe…ermm..tuh pun keje gak..msg org..muahaha…

muahahahahaha…gelak guling2 aku. keskeskes.

erm..tp nape ader nama aku dlm senarai msg yg ko antar tu eh blue? ko tgh msg sape tu? nape ader tulis “firina pun ada sekali?” care to explain??

haaa…time tu ko ngah msg ngan papet kan? hehe. wpun berhabuk leh pakai lg crystal ball aku nih. kekeke

msg ngn papet..kan tgh diskus nak pilih layout kaler hape..papet tnya ade sape lagik ms tu..aku bgtau la ko pun ader sm…eh..cik firina pun ade sm..ahaks..:P

mn eh…komen ilang la pulak

haha.. mobik punya hal..skrang 2 2 pihak kena register dah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: