Meant To Be

Pantai Chenang – Langkawi 2007

Posted on: July 19, 2007

Date : Dun Remember Arr..:P
Place:Nadias Inn, Pantai Chenang, Langkawi.
Motif:Bw UMNO kerek…

Sinopsis:
1st skali aku nak bgtau..woo..best maa pantai kat situ..hehe…aku stayed kat mn ek..erm..hotel tu x best sgt pun..Nadias INN…but buleh laa….makanan kat situ mmg sedap!kire ade taste la..:P
sbb aku duk kat tepi pantai..jadik tiap2 mlm aku kuar jalan2 kat pantai…cume yg x syiok nye..awal giler diaorg tutup kedai..apa kes!

2nd Day
ade 1 malam tu..aku terasa nak makan western food..punya la susah nak cri…pastu ade pakcik mn tah suwuh aku gi hujung pantai..kat pelangi beach resort tu..mule2 ms jalan xder la rs jauh..tp time nak balek baru perasan yg kitaorg da smpai kat muzium laman padi..tah bape KM dah kitaorg jalan…giler punya jauh!seb baek ade 4 org pakcik escort kitaorg…haha….last2 x makan pun chicken chop..aku makan bubur jer..(erk..bubur tu rs pelik sket..ade telur yg dimaukkan skali) N kol 2 pagi baru smpai kat bilik..

lupe nak bgtau..pagi tu ade sesi ngn menteri alam sekitar brsama dgn datinnye..normala…huhu..siap kene escort normala gi toilet lg..muahaha..klakor gilos bile igt balek..
“Datin nak pegi mn lak pasnih”
“Jalan2 Sekitar Langkawi”

(ek eleh..malu2 kuceng la plak datin nih..kot ye pun ramah la sket..)
dah la hubby dia tu x reti nak gune laptop..eh…x reti gune media player…hahaha…

PICS2
[coming soon] or u can go to dis site (either 1)–>
Nutang
Imagefly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: