Meant To Be

Kapit Jan 09

Posted on: January 23, 2009

baru lpas tgk fb seseorg….jelesnye…muda2 lagik dah jln2 negara org….ntah bile aku berpeluang lihat negara luar…ntah la…susah sket nak gi..kekangan dr segi kewangan…

owh..aku jua travel ape…nih haa dah smpai kat kapit, sarawak….daerah yg plg luas kat negeri sarawak..smpadan dengan kalimantan lak tu..b4 nih aku x tau pun kapit nih wujud kat malaysia…fail btul la geografi aku neh….huhu…ceta sket psl kapit nih…masa tgk map tu..terkujat aku jap…xde jalan darat beb….ape nih?wujud lagik tmpat yg xde kemudahan jln raya…dlm hati aku, argh..mampos dah aku…aku x biasa la…sbb aku hidup dgn infrastruktur yg complete…err..wlpun perlis tu xde gsc..tp still leh aku drive persona..secara logiknye kan..bleh ke aku gi kapit dengan membawa persona atas air..haha…x logik!….so aku tinggalkan segala kemudahn..kesenangan..personaku..dengan berat hati..aku melangkah jua ke kapit….nagis?konfem laa…nak balik pun ade…padan muka aku…sape suruh sgt nak masuk dlm bidang nih…

aku berada dlm hutan………akhirnya…………..argh..sapa sangka……….

2 Responses to "Kapit Jan 09"

Just dropping by.Btw, you website have great content!

______________________________
Who Else Wants To Discover A Rebel Psychiatrist’s Amazing Secret That Lets You Put People Under Your Control Quickly & Easily and Get Them to Do Anything You Want?

thanx for visiting dis site..hope u will enjoy it!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: